Karadeniz'de havalar bozuk!

Video yükleniyor...

Trabzonspor'da Mersin Idman Yurdu ve Lokeren galibiyetleri sonrası yaşanan olumlu hava, Gaziantepspor maçı sonrası yerini karamsarlığa ve moralsizliğe bıraktı.

4-4 biten Gaziantepspor karşılaşmasında Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun performansları yönetim kurulu tarafından beğenilmeyip bu oyuncular kadro dışı bırakılırken, alınan sonuçlar sonrası yaşanan moral çöküntüSÜ durumundan nasıl çıkılacağının yolları aranmaya başlandı.

Oyuncuların ağır bir travma içinde olmaları, hafta sonu oynanacak olan Akhisar Belediyespor  maçı öncesi teknik heyeti harekete geçirdi... Antrenman öncesi Teknik Direktör Vahid Halilhodİç'in yaptığı toplantılara ek, işin içine psikolog desteği de sokuldu.

Ligin flaş takımı Akhisar Belediyespor maçına odaklanmak zorunda olduklarını belirten Halilhodziç, böyle travmalar sonrası alınacak bir galibiyetin özgüveni artıracağını, bu nedenle Akhisar Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Yunan golcü Gekas'ın çok formda olması nedeniyle Halilhodziç'in savunma güvenliği için bu bölgede oynayan oyuncularla yakından ilgilendiği öğrenildi.
Gaziantepspor maçında bekleneni veremeyen Soner ve Medjani'nin hafta sonu dinlendirilmesi beklenirken sonradan oyuna girip takımı ateşleyen Özer'in ilk 11 de sahaya çıkması bekleniyor...