Karadeniz'de Samba zamanı

Video yükleniyor...

Yeni sezonda alternatifli kadro için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadrosuna katmak istediği tecrübeli kaleci konusunda mutlu sona ulaştı. Bordo mavili ekip Az Alkmaar forması giyen Esteban Alvarado'yle her konuda anlaşma sağladı.

Bonservisi elinde olan Kosta Rikalı eldivenin hafta içinde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 26 yaşında ve 1. 93 boyunda olan Esteban Aldarado istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Kariyeri'nin son 5 sezonunu Hollanda ekibi Az Alkmaar'da geçiren Esteban, Az Alkmaar formasıyla 189 resmi maça çıktı. Ayrıca Esteban Aldarado Kosta Rika Milli Takımı'nın kadrosunda da yer alıyor.

Kosta Rikalı file bekçisinin ülke basınına yaptığı açıklamada da "Çok yakında Trabzonspor formasını giyeceğim. Görüşmeler çok ani gelişti. Bazı hususlarda pürüzler var ancak aşılması kolay. Trabzonspor'un futbol projesi ve büyüklüğü çok hoşuma gitti" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kaleci transferine Esteban'la resmi sözleşme imzalayarak nokta koymayı planlayan Trabzonspor'da transferde şimdiki hedef ise stoper ve forvet pozisyonuna yapılacak takviyeler.

Bordo mavili ekibin gündeminde olan Eintracht Frankfurt'un Perulu stoperi Carlos Zambrano'nun kulübüyle olan sözleşmesini uzatması Trabzonspor'u bu pozisyon için diğer alternatiflere yöneltti.

Dinamo Moskova forması giyen 31 yaşındaki Christopher Samba'yı gündemine alan bordo mavili ekip bu transfer için girişimlerini hızlandırdı. Transfer listesindeki alternatif isimlerden biri olan Fransız savunmacı ile önümüzdeki günlerde görüşmelere başlanacağı öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arvaladze'nin Rabotniçki mücadelesinin rövanşı için oyun sisteminde değişikliğe gitmesi bekleniyor. Gürcü teknik adamın savunma kurgusunda değişiklik yapması beklenirken, hücumda ise Cardozo, Waris, Yusuf ve Constant'ı bir arada kullanmayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan sakatlılığı nedeniyle bordo mavili ekibin Hollanda'daki ilk etap kamp çalışmalarına katılamayan Oscar Cardozo, Rabotniçki maçına özel hazırlanıyor. Şota Arvaladze'nin yakından ilgilendiği Cardozo'nun ekstra çalışmalarla Rabotniçki mücadelesi öncesi fiziksel açından eksiğini kapatacağı belirtiliyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor

Transfer