Karabük'te stat sorunu çözülüyor

Karabük'te stat sorunu çözülüyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın uzun dönem takıma kiralanması konusunda son aşamaya gelindiğini belirterek, protokol için beklemede olduklarını söyledi.

Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig ekipleri arasında kullandığı stadın yönetimi uhdesinde bulunmayan tek takımın Karabük ekibi olduğunu savundu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ait Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın kulübün yönetiminde olmasının maddi ve teknik pek çok avantajı bulunduğuna dikkati çeken Yolbulan, şöyle devam etti:

"Gerekli kriterlerinin sağlanabilmesi ve maç operasyonlarının sağlıklı yapılabilmesi açısından halihazırda elimiz maddi-manevi sürekli stadın üzerindedir. Mevcut uygulamada bu statta maç oynamanın maliyeti oldukça yüksek. Maçlarımızı oynadığımız Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nın uzun dönem kiralanması konusunda son aşamaya gelindi. Protokol için beklemedeyiz. Protokol imzalandıktan sonra verimli ve yeter sayıda sabit personelle yönetimini organize deceğiz. Sadece maç günlerinde ilave personel kullanımını hedefliyoruz. Çalışmalar neticesinde belirli maddi fayda elde edileceği açıktır."