Karabükspor'da Beşiktaş mesaisi

Karabükspor'da Beşiktaş mesaisi
PTT 1. Lig'in ikinci yarısına dün Giresunspor galibiyetiyle başlayan ve liderlik koltuğuna oturan Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 5. haftasında 20 Ocak Çarşamba günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-mavili futbolcular, teknik çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren idmanda, Giresunspor maçında forma giyen futbolcular koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Metin Türker Tesisleri'nde kampa girecek.

İldiz, yaptığı açıklamada, kupada henüz galibiyetlerinin bulunmadığını anımsatarak, bu maçlarda genç ve ligde çok forma şansı bulamayan oyunculara yer verdiklerini söyledi.

Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını hatırlatan İldiz, yine gençlere şans tanıyacağını ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulübü, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarının kale arkası ve maraton tribünlerinin 40, numaralıların ise 60 lira olduğunu duyurdu.