Trabzon'a gülmek yasak

Video yükleniyor...

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor Karabükspor deplasmanında da gülemedi.

Bordo Mavililer etkisiz bir futbol ortaya koyduğu maçta rakibine 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde kötü günler geçiren Kardemir Karabükspor maça çok hızlı başlarken, 5. dakikada  Abdou Razack Traore ile 1-0 öne geçerken 17. dakikada da Zeki Yavru'nun kendi kalesine attığı golle maçta durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda ise Trabzonspor tüm riskleri almasına karşın aradığı golleri bulamazken son dakikada sahne alan Traore attığı golle skoru 3-0'a taşıdı ve maç bu şekilde sonuçlandı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor 4 puanda kalırken, Kardemir Karabükspor da puanını 4'e yükseltti.

Kardemir Karabükspor: 3 - Trabzonspor: 0

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, İsmail Şencan

Kardemir Karabükspor: Abdülaziz Demircan, Murat Akça, Mabiala, Traore (Dk. 90 Turgay Bahadır), Hakan Özmert (Dk. 82 Musa Çağıran), Ahmet İlhan Özek (Dk. 46 Aykut Akgün), Kumbela, Sow, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Onur Ayık

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Medjani, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Belkalem, Waris (Dk. 58 Cardozo), Zeki Yavru (Dk. 46 Soner Aydoğdu), Serdar Gürler, İshak Doğan (Dk. 70 Yusuf Erdoğan), Yatabare

Goller: Dk. 5, Dk. 90 Traore, Dk. 16 Zeki Yavru (KK) (Kardemir Karabükspor),
Sarı kartlar: Dk. 49 Erdem Özgenç (Kardemir Karabükspor), Dk. 37 Zeki Yavru, Dk. 49 Waris, Dk. 58 Mustafa Akbaş, Dk. 68 Belkalem, Dk. 82 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor)