Karabük'e transfer sözü...

Karabük'e transfer sözü...
Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, transfer çalışmalarına ilişkin, "Ligde herkesin gönlünde taht kuracak bir Karabükspor oluşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt içi ve dışında birçok oyuncuyla ikili diyaloglarının sürdüğünü, kamp dönemlerinden önce transferin büyük bir kısmının tamamlanacağını söyledi.

Kaliteli bir ekip kurup, ligde kalıcı olmak istediklerini ifade eden Tankut, bu nedenle çok titiz davrandıklarını kaydetti.

Transfer çalışmalarını takımın Hırvat teknik direktörü Igor Tudor ile birlikte sürdürdükleri anlatan Tankut, "1. Lig'de olduğumuz geçen sezondan kalan kadromuzdan bazı oyuncuları belirleyerek anlaştık. Sözleşme imzalayanlar oldu. Bazılarıyla da hala görüşüyoruz. Yurt içi ve dışında komitemiz belirlenen bazı oyuncularla sürekli irtibat halinde. Ligde herkesin gönlünde taht kuracak bir Karabükspor oluşturmak için çalışıyoruz." diye konuştu.

Taraftarın sabırlı olmasını isteyen Tankut, transferi kesinleşen her oyuncuyu basın toplantılarıyla duyuracaklarını sözlerine ekledi.