Karabük'e karşı sahada!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe yönetimi, Cristian'ın ardından Yobo ile de yollarını ayırarak yeni transfer Diego'ya lisans çıkarma şansı yakaladı.

Brezilyalı yıldız yeni sezonun ilk maçı olan Kardemir Karabükspor maçında forma giyebilecek.

Teknik direktör İsmail Kartal, hafta içinde basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Diego'nun lisansının çıkmasını beklediğini açıklamış ve bu futbolcunun oynaması halinde takım dizilişinde bazı değişikliklere gidebileceğinin sinyallerini vermişti.

Fenerbahçe yönetimi, Diego'nun lisansı için gerekli hazırlıklara başlarken, teknik direktör İsmail Kartal'ın da yeni onbiri üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Diego'nun ilk onbirde oynaması halinde Fenerbahçe'de Meireles'in yedek kulübesine çekilip, Diego'nun forvet arkasında forma giymesi bekleniyor.

Öte yandan Sarı lacivertli takımda kaleci sıkıntısı yaşanıyor. Volkan Demirel'in cezalı, Mert Günok'un ise belinden sakatlanması teknik heyeti zora soktu.

Mert Günok'un maç gününe kadar tedavisinin süreceği belirtilirken, milli kalecinin oynamaması halinde üçüncü kaleci Ertan Ersu Kardemir Karabükspor maçında sahada olacak..