Karabük Bolu'ya gitti

Karabük Bolu'ya gitti
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıkları için Bolu'ya gitti.

Metin Türker Tesisleri'nde dün bir araya gelen kırmızı-mavili futbolcular, futbol şube sorumlusu Tolga Gül ve teknik direktör Igor Tudor'la birlikte otobüsle Bolu'ya hareket etti.

Bolu'daki sezon öncesi ilk kampta bugün çalışmalara başlayacak takım, hazırlıklarını 18 Temmuz Pazartesi gününe kadar burada sürdürecek.

Futbol şube sorumlusu Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezonu hazırlıkları için start verdiklerini ifade ederek, "28 kişilik kadroyla kampa gidiyoruz. 10 günlük kamp sürecinden sonra ikinci etap kampı için Hollanda'ya hareket edip orada 14 gün kalacağız. Ardından Ankara'da TSYD Kupası'na katılacağız. Transfer çalışmaları devam ediyor. Bu süreç içinde takımımızı daha da güçlendirmeye çalışacağız. İyi bir çalışma dönemi ile kadrosunu tamamlamış bir şekilde lige merhaba diyeceğiz." diye konuştu.

Hırvat teknik adam Tudor ise amaçlarının öncelikle ligde kalmak olduğunu vurguladı. Türkiye Ligi'nin çok zorlu olduğunu bildiğini anlatan Tudor, "Bizi çok zorlu bir sezon bekliyor. Transfer etmek istediğimiz oyuncularla görüşüyoruz. Bunlar zamanla belli olacak." ifadelerini kullandı.