Kanarya'dan ses getirecek operasyon

Kanarya'dan ses getirecek operasyon
Portekizli yıldız ile her konuda el sıkışan sarı-lacivertliler bonservisi için de Kırmızı Şeytanlar’la anlaştı. Hollandalı golcü için ise pazarlıklar sürerken yönetimin hedefi iki ismi yarın İstanbul’a getirmek.

PERŞEMBE TOPBAŞI
SEZON hazırlıklarına perşembe günü start verecek olan F.Bahçe’de İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo yaptığı görüşmeler sonrası büyük bir sürprize imza atmak istiyor. Bonservisi Manchester United’ta bulunan Portekizli oyuncu Nani’nin her türlü yasal işlemleri bitmiş durumda. İş artık sadece imzada.

G.SARAY İSTEMİŞTİ
NANI ve menajerleriyle İstanbul’da yapılan görüşmede anlaşmaya varıldı. Hatta Manchester United kulübü de indirime giderek F.Bahçe’nin istediği rakamı kabul etti. Ancak herkes Kırmızı Şeytanlar’dan 1 oyuncu transferi beklerken zaman zaman adı G.Saray’la da anılan Robin Van Persie de sürpriz bir şekilde pazarlığa dahil oldu.

BAŞKAN SÖZ VERDİ

BAŞKAN Aziz Yıldırım, “Dünyaca ünlü bir forvet getireceğim” dedikten sonra gözünü ilk olarak en çok beğendiği isimlerden olan Juventus’un golcüsü Carlos Tevez’e dikmişti. “Tevez olmazsa yine ünlü bir ismi takıma katalım” ısrarından yola çıkan sportif direktör Giuliano Terraneo, Nani için görüşmelere başladığında Robin Van Persie için de masaya oturdu.

TEMELLİ ‘EVET’ DEDİ

MANCHESTER United ile 2 oyuncu için de kıyasıya pazarlık sürerken F.Bahçe bu transferi yarına kadar bitirip 2 oyuncuyu da İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Yönetici Ömer Temelli’nin de önceki Twitter hesabından “25 Haziran’da yapılacak Samandıra’daki ilk çalışma öncesi transferler idmana yetişir mi?” sorusuna verdiği “Evet” yanıtını da bu ihtimali güçlendiriyor.

Kaynak: Şampiyon

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe