Kanarya'da Emenike sevinci

Kanarya'da Emenike sevinci
Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 21 Mayıs Perşembe günü karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde futbolcuların ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı antrenmanı dar alanda pas organizasyonlarıyla devam ettirdiği belirtildi. Antrenmanın dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdiği ifade edildi.

Sakatlığından dolayı son iki maçta kadroya giremeyen Emmanuel Emenike'nin antrenmanın tamamında takımla çalıştığı bildirildi. Teknik heyetten özel izinli olan Emre Belözoğlu'nun antrenmanda yer almazken, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Volkan Demirel, Egemen Korkmaz ve Alper Potuk'un çalışmalarına takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdüğü kaydedildi.

Öte yandan antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcuların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı açtıkları Türk bayrağı ile kutladıkları belirtildi.

Sarı-lacivertliler, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.