Kartal şampiyonluk yolunu çizdi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de hedef ilk yarısındaki deplasman galibiyetini serisine yeniden ulaşmak. Kendi sahasında derbileri kazanarak şampiyonluk yarışında psikolojik üstünlüğü eline geçiren sarı lacivertliler, bunu deplasman galibiyetleri ile pekiştirip hedefe ulaşmak istiyor.

Dış sahada oynadığı son iki karşılaşmada puan kayıpları yaşayan sarı lacivertli takımda Teknik Direktör İsmail Kartal bu kez işi sıkı tutuyor. Milli maç arası nedeniyle yardımcıları ile birlikte uzun soluklu analiz imkanı bulan Kartal'ın Çaykur Rizespor ile ilgili kapsamlı bir rapor hazırladığı öğrenildi.

Birçok oyuncusu milli takımlarda olan Fenerbahçe'de, İsmail Kartal'ın Perşembe gününden itibaren hazırladığı video analizleri oyuncuları ile paylaşacağı gelen haberler arasında.

Kartal'ın sakatlıklar nedeniyle sahaya süreceği onbir de merak ediliyor. Tedavileri devam eden Kuyt ve Raul Meireles'in maça yetişmelerine zor gözü ile bakılıyor.

İsmail Kartal'ın sağ açığa Kuyt'ın yerine Emenike'yi çekmeyi düşündüğü ifade edilirken, Nijeryalı'dan boşalan sol kanatta Alper Potuk'un görev yapması bekleniyor.

Milli takımdaki oyuncularının katılımı sonrası özel toplantılar yapacağı öğrenilen İsmail Kartal'ın, ligde artık son viraja girdiklerini bu saatten sonra kimin ne sıkıntısı varsa bir süreliğine unutması gerektiğini ve takımın hedefine ulaşmasının en büyük öncelikleri olduğunu futbolcularına hatırlatacağı öğrenildi.