"Kahrolduk"

"Kahrolduk"

“GS-BJK DERBİSİNE ÖZEL SÜPER FIRSAT: SÜPER LİG’İN TÜM MAÇLARINI WEB’DEN İNDİRİMLİ İZLE!”

UEFA Avrupa Ligi'nde dün akşam yapılan Juventus-Trabzonspor maçı, Trabzon yerel basınında geniş yer buldu.

Yerel gazetelerin tamamı Trabzonspor'un 2-0 yenilgisiyle sona eren karşılaşmaya sürmanşetinde yer verdi.

Karadeniz Gazetesi "Kahrolduk" başlığıyla duyurduğu haberde, "Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Juventus karşısında 2-0 mağlup oldu. İşlerin bu noktaya gelmesinde hiç kuşkusuz yönetimin transferde beklenen takviyeleri yapmamasının etkisi oldu. Bordo-mavili ekipte 2 sezondur yaşanan gol yollarındaki sıkıntıyı çözüme kavuşturmak için yönetimin ara transferde verdiği yıldız golcü sözünü yerine getirmemesi bu sonu hazırladı" ifadelerine yer verdi.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise "Çok Yazık" başlığıyla verdiği haberde, cesur bir oyun sergileyen ve ikinci yarının büyük bölümünde oyunun hakimi olan bordo-mavililerin, şanssız bir yenilgi aldığı yorumunu yaptı.

Taka Gazetesi ise "Avni Aker'de Mucize Arayacağız" başlıklı haberinde, Trabzonspor'un çok iyi oynadığını, şanssızlık ve hatadan dolayı 2 gol yiyerek tur umutlarını zayıflattığını ifade etti.

Karadeniz'in Sesi ile Türksesi gazeteleri "Umutlar Trabzon'a kaldı" başlığına yer verdi. Türksesi Gazetesi 27 Şubat Perşembe günü Trabzon'da yapılacak rövanş maçına dikkati çekerken Karadeniz'in Sesi Gazetesi "UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında deplasmanda Juventus'un karşısına çıkan Trabzonspor, oynadığı cesur futbolla takdir toplarken, nizami bir golünün Belaruslu hakem tarafından geçersiz sayıldığı maçı 2-0 kaybetti ve tur umutlarını Avni Aker'e bıraktı" ifadelerine yer verdi.