Prandelli'nin derbi 11'i belli

Video yükleniyor...

Galatasaray'da bir yandan transfer çalışmaları sürerken gözler Süper Kupa finaline çevrildi.

Sezonun ilk resmi maçına çıkacak sarı kırmızılılarda teknik direktör Cesare Prandelli derbinin 11'ini hemen hemen oluştururken 5 yabancı uygulaması nedeniyle sahaya süreceği 5. yabancı konusunda kararsız kaldığı vurgulandı.
 
Prandelli'nin 11'inde Muslera, Melo, Sneijder ve Telles isimlerinin yeri garanti olarak görülürken savunmada Semih'in yanında görev alacak stoperin henüz netleşmediği belirtildi. Chedjou'nun hazırlık maçlarındaki performansından memnun olmayan İtalyan teknik adamın bu bölgeye istediği takviyenin henüz yapılamamış olması nedeniyle stoperde tecrübesi nedeniyle Hakan Balta'dan yararlanmayı planladığı öğrenildi.
 
Prandelli'nin stoperde Hakan Balta'yı oynatması halinde 5. yabancı olarak orta sahanın solunda Bruma'nın görev yapacağı belirtilirken savunmanın sağında Veysel'in oynayacağı ifade edildi.

Orta sahayı Olcan - Selçuk - Melo -  Sneijder ve Bruma'dan oluşturmayı planlayan Prandelli'nin tek forvet olarak sahaya süreceği Burak'a Sneijder'le destek vereceği öğrenildi.
 
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıklarının yanısıra yönetim de transfer çalışmalarına devam ederken teknik direktör Prandelli'nin ısrarla istediği Eder Balanta'ya Sampdoria'nın da talip olduğu vurgulandı. Sarı kırmızılılar pazarlıklarda önemli aşama kaydettikleri Balanta'nın transferini bir an önce bitirmeyi hedeflerken Kolombiyalı oyuncunun transferinin gelecek hafta ortasına kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanacağı ifade edildi.