Kaf Kaf'a yeni gelir kapısı

Kaf Kaf'a yeni gelir kapısı
Pınar Karşıyaka, Celestyal Cruises ve Türkiye temsilcisi Karavancruises ile bu sezon ilk kez mücadele edeceği THY Avrupa Ligi'nde geçerli reklam anlaşması imzaladı.

Karavancruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, Alsancak Limanı'nda demirli Celestyal Odyssey gemisinde düzenlenen basın toplantısında, İzmir kuruluşlu firma olarak kentin değerlerini hep ön planda tuttuklarını söyledi.

Kaynaklarını, mümkün olduğunca gerek İzmir gerekse bölgeye katma değer kazandırmak amacıyla kullandıklarını ifade eden Alnıtemiz, "Şu an spor alanında İzmirimizin en büyük değerinin, Pınar Karşıyaka olduğu kuşkusuz. Bu reklam anlaşmasıyla İzmir'in değerlerine sahip çıkılması adına farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi.

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar da anlaşmanın, İzmir'de bu tarz desteklerin verilebiliyor olmasını göstermesi açısından önemine işaret ederek, "Bu işbirliklerinin, artarak devamını arzuluyoruz" ifadesini kullandı.

Bir soru üzerine ABD'li pivot Colton Iverson'un, kulübüyle pürüzlerinin çözüldüğünü ve transferinin büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Çınar, THY Avrupa Ligi'nde maçların hangi salonda oynanacağına ilişkin soruya ise şu cevabı verdi:

"Karşıyaka Arena'nın kapasitesinin artırılması ve eksikliklerinin giderilmesi, olmazsa Halkapınar Spor Salonu'ndaki eksikliklerin giderilmesi istendi. Birkaç gün içinde hangi salonda oynayacağımız netleşir. Bir yandan da Karşıyaka, Mavişehir bölgesinde yeni salon yapılabilecek yer var mı diye araştırıyoruz."