Kaf Kaf turu rövanşa bıraktı

Kaf Kaf turu rövanşa bıraktı
Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda İspanya'nın Gran Canaria takımına 76-66 mağlup oldu.

Gran Canaria Arena'da oynanan karşılaşmada, ilk çeyreği 22-17 geride kapatan Kaf Kaf, devreye 42-42 eşitlikle girdi. Üçüncü çeyreği 57-55 önde kapatan İspanyol ekibi, son bölümde yaptığı atakla maçı 76-66 kazandı.

Pınar Karşıyaka'nın, İspanya'nın Gran Canaria Adası'nda oynadığı ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında, 50 civarında Türk taraftar yeşil-kırmızılı takıma destek verdi.

Las Palmas'taki 11 bin 500 kapasiteli Gran Canaria Arena'da oynanan müsabaka için Türkiye'den takımla gelen 50 civarındaki taraftar müsabakayı takip etti.

Karşılaşma için salona gelen yeşil-kırmızılı seyirciler bir süre salon dışında bekletildi. Takımlarına destek veren taraftarlar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü için de tezahüratlar yaptı.

Müsabakanın biletleri 3 avrodan satılmasına rağmen İspanyol seyirciler müsabakaya fazla ilgi göstermedi. Salonda boşluklar dikkati çekti.

Maç için yaklaşık 4 bin kilometrelik yolculuk sonrasında pazartesi günü özel uçakla Gran Canaria Adası'na gelen Pınar Karşıyaka kafilesi maçtan sonra Türkiye'ye dönecek.

Pınar Karşıyakalı Juan Palacios, eski takımına karşı mücadele etti. Kolombiyalı oyuncu 2011-2012 sezonunda İspanyol ekibinde forma giymişti. O sezon Banvit ile ULEB Avrupa Kupası'nda karşılaşan Gran Canaria'da, Palacios ile şimdiki takım arkadaşı Erkan Veyseloğlu birbirlerine rakip olmuştu.