Kaçan balık balina çıktı!

Kaçan balık balina çıktı!
Brezilya'da şov yapan James Rodriguez 2 kez ManU'nun kapısından dönmüş!

2014 Dünya Kupası'nda harikalar yaratan James Rodriguez'le ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Şu ana kadar attığı 5 golle turnuvanın en golcü ismi olan Kolombiyalı yıldız, 2 kez Manchtester United'ın kapısından dönmüş.

Geçtiğimiz sezon 45 milyon euro bonservis bedeliyle Porto'dan Monaco'ya transfer olan Rodriguez, 2010 yılında henüz 18 yaşındayken 5 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında Manchester United'a önerildiği belirtildi.

Ancak Alex Ferguson, Rodriguez yerine, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Bebe'yi tercih ederken ve bu transfer için kulübün kasasından 7.4 milyon sterlin çıkmıştı.

James Rodriguez'in Manchester'e gitmek için 2. şansı da para engeline takıldı. Geçen sezon Kolombiyalı yıldız için Porto'nun kapısını çalan ManU, bonservis bedelini yüksek bulunca transfer yine askıya alındı.

Rodriguez, Real Madrid'in listesinde

Kolombiyalı James Rodriguez'in de Real Madrid'in transfer listesinde yer aldığı belirtildi. İspanyol Marca ve As gibi spor gazeteleri, James'in transferinin Arjantinli Angel Di Maria'nın takımdan ayırılıp ayrılmamasına bağlı olduğunu yazdı.

Real Madrid'in, Monaco'nun 1 yıl önce 45 milyon avro vererek Porto'dan aldığı James için 50 milyon avro vermeye hazır olduğu ileri sürüldü. Di Maria'nın ise Madrid'den ayrılmak istediği ve Monaco'dan teklif aldığı kaydedildi.

(Ligtv.com.tr)