Konya Karabük'ü ateşe attı

Konya Karabük'ü ateşe attı
Küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren maçta T. Konyaspor, Karabükspor'u deplasmanda 1-0 yenerek rakibini adeta ateşe attı, kendisi ise son 9 haftaya rahat bir şekilde girmeyi başardı.

Özellikle ev sahibi açısından hayati önem taşıyan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da önemli bir pozisyona giremezken, ev sahibi ekip 48. dakikada Traore ile çok net bir fırsatı kullanamadı. Konuk takım ise 2. yarıdaki ilk önemli fırsatını 55. dakikada Djalma ile yakaladı ve yıldız oyuncuyla 1-0 öne geçmeyi başardı. maçın sonuna kadar bu üstünlüğünü korumayı başaran konuk takım maçı 1-0 kazandı ve puanını 31'e çıkarıp rahat bir nefes aldı. Karabük ise 18 puanda kaldı ve son 9 haftaya büyük sıkıntıyla girdi.

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Serkan Gençerler, Serkan Çimen

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Abdülaziz Demircan, Yiğit İncedemir, Mabiala, Traore, Ahmet İlhan Özek, Viola, Sow (Dk. 46 Hakan Özmert) Erdem Özgenç, Tanju Kayhan (Dk. 46 Bertul Kocabaş) Akpala (Dk. 72 Kumbela), Musa Çağıran

TORKU KONYASPOR: Kaya Tarakçı, Fuchs, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Uğur İnceman (Dk. 88 Kokalovic), Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Djalma (Dk. 84 Kenan Özer), Rangelov (Dk. 78 Recep Aydın)

GOL: Dk. 55 Djalma (Torku Konyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 63 Mehmet Güven, Dk. 69 Ali Çamdalı, Dk. 71 Mehmet Uslu (Torku Konyaspor), Dk. 72 Erdem Özgenç (Kardemir Karabükspor)