Galatasaray Sneijder için son sözü söyledi!


Juventus'un Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için 5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Sarı - Kırmızılılar'ın ikinci yarıda da takımda tutulacağını açıkladığı Sneijder için İtalyan devinin teklif ettiği rakam düşük bulundu. Galatasaray'ın Juventus'a Sneijder için pazarlıkların 15 milyon euro'dan başlayabileceği yanıtını verdiği kaydedildi.

Galatasaray, Wesley Sneijder'i takımda tutmak için bu hamleyi yaptığı ancak Hollandalı yıldızı için gelecek iyi teklifleri de elinde tutmaya çalıştığı gelen haberler arasında. Sarı - Kırmızılılar'ın Juventus'a 15 milyon euro'da ısrarını sürdüreceği öğrenildi.

Galatasaray'da gözler takımdan gönderilecek isimlere çevrildi. Furkan Özçal'ı Kardemir Karabükspor'a kiralayan Sarı - Kırmızılılar'da gidecek diğer oyuncuları da Hamza Hamzaoğlu, Şansal Büyüka'ya konuk olduğu 'İlk yarının ardından' programında açıkladı.

Transferde bu gelişmeler yaşanırken Sarı - Kırmızılı oyunculara verilen tatil programının harfiyen uygulanması için teknik ekip takibini sürdürüyor. Prandelli'nin sezon öncesinde belirlediği tatil programını değiştirmeyen Hamza Hamzaoğlu, tüm takıma dağıttığı çalışma programına birebir uyulması talimatını vermişti. Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları oyuncuların tatil sonrası takıma en üst seviyede dönmeleri için hazırlanan programların nasıl uygulandığını takip ettiği öğrenildi.