Fırtına Torino'da dindi!

Fırtına Torino'da dindi!

undefined

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tura kadar namağlup gelen Trabzonspor, ünvanını Torino'da bıraktı. İtalyan devi Juventus karşısında maçın büyük bölümünde dişe diş bir futbol oynayan Bordo Mavili temsilcimiz, buna karşın maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Maça iki takım da temkinli başlarken ilk ciddi atakta golü bulan taraf Juventus oldu. Ev sahibi ekip, 15. dakikada savunmanın hatasını affetmeyen Osvaldo'nun golüyle Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalar da özellikle Tevez'le etkili olan Juventus, kaleci Onur'u geçemeyince ilk yarı ev sahibinini 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlamak isteyen bordo mavili temsilcimiz, Olcan'ın önderliğinde beraberlik golü aradı. Bu arada 61. dakikada, Trabzonsporlu taraftarların olduğu tribünde yakılan meşaleler, oyunun bir süre durmasına neden oldu.

Dakikalar 71'i gösterirken Olcan topu ağlara gönderse de, öncesinde hakem Yusuf Erdoğan'ın topu dışarıdan çevirdiğini söyleyince gol geçersiz sayıldı.

Maçın son dakikları ise nefesleri kesti. Önce Pogba'nın direkten dönen topu Trabzon için şans anı olurken, temsilcimiz 90+1'de Yusuf'la beraberlik golüne çok yaklaştı. Ancak 90+4'de Tevez'in sağdan pasına düzgün bir vuruş çıkaran Pogba'nın güzel golü maça son noktayı koydu: 2-0.

Bu maçın rövanşı 27 Şubat'ta Avni Aker'de oynanacak.

(Ligtv.com.tr)

JUVENTUS: 2 - 0 :TRABZONSPOR


STAT: Juventus Arena
HAKEM: Alexey Kulbakov (Belarus)

JUVENTUS: Buffon, Martin Caceres, Ogbonna, Peluso, Bonucci, Pogba, Marchisio (Dk. 76 Giovinco), Pirlo, Isla (Dk. 67 Vidal), Tevez, Osvaldo (Dk. 66 Llorente)
TEKNİK DİREKTÖR: Antonio Conte

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Zokora, Bourceanu (Dk 67 Yusuf Erdoğan), Colman, Olcan, Özer (Dk. 81 Adrian), Emre (Dk. 57 Henrique)
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

SARI KART:
Dk. 74 Zokora, 90+5 Mustafa Yumlu

GOLLER:
Dk. 15 Osvaldo, Dk. 90+4 Pogba