Juventus Biliç'i evinde yıktı!.. (ÖZET)

Video yükleniyor...

İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United, oynadığı hazırlık maçında Serie A'nın son şampiyonu Juventus'a 3-2 yenildi.

Başkent Londra'daki Olimpiyat Parkı'nda bulunan 60 bin kişilik yeni stadında İtalyan ekibini ağırlayan West Ham United, geliştirdiği ilk tehlikeli atakta direğe takıldı. 18. dakikada ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Valencia'nın şutunda, direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Bu golden hemen sonra geliştirdiği atakta Dybala ile golü bulan İtalyan temsilcisi, 21. dakikada Mandzukic ile farkı ikiye çıkardı. 34. dakikada sol taraftan kullanılan korner atışında, ceza alanında iyi yükselen Carroll'ın kafa vuruşunda kaleci Buffon golü önledi. Dönen topu tamamlayan Carroll, skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetimindeki Londra ekibi, ikinci yarıya Carroll'ın attığı kafa golüyle başladı ve skora dengeyi getirdi: 2-2. 84. dakikada West Ham United savunmasının arkasına gönderilen derinlemesine topu iyi kontrol eden ve ceza alanına girer girmez vuruşuna yapan Zaza, kalecinin solundan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve siyah-beyazlı ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Başkent temsilcisinin Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiraladığı Gökhan Töre, 18 kişilik kadroda yer almadı. Napoli'den 90 milyon sterlin bonservisle Juventus'a transfer olan ve taraftarların büyük tepkisini çeken Arjantinli golcü Gonzalo Higuain ise ikinci yarıda forma şansı buldu. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda attığı gollerle takımının başarısında pay sahibi olan Fransız futbolcu Dimitri Payet de 74. dakikada Antonio'nun yerine oyuna girdi.