Josue'den Cim Bom'a gözdağı!

Josue'den Cim Bom'a gözdağı!
Bursaspor'un Portekizli orta saha oyuncusu Filipe Josue, Galatasaray ile TFF Süper Kupa maçını kazanmayı çok istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın Almanya kampında bulunan Josue, kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, Galatasaray karşılaşmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Bu maç öncesinde antrenmanların yoğun geçtiğini ifade eden Josue, "Yoğun bir sezon bizi bekliyor. Bu yoğun sezonun hemen başında çok önemli bir Süper Kupa finali var. Kazanmayı çok ama çok istiyoruz. Bu tempolu çalışmanın o yoğun döneme hizmet edeceğinin farkındayız ve bunu bilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadesini kullandı.

Portekizli futbolcu, takım arkadaşlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları kaydetti:

"Volkan Şen ile oynamak çok kolay. Yan tarafınızda onun gibi yetenekli bir oyuncuyla oynadığınızda işiniz kolaylaşıyor. Onunla oynamaktan çok zevk alıyorum. Çok yetenekli bir oyuncu. Cedric Bakambu çok hareketli ve çok fazla hızlı bir oyuncu. Oyun içinde bir yerlerde top sıkışmışsa ve ayağa oynama şansınız yoksa topu Bakambu'nun önüne atmanız yeterli. Attığım topların çoğunu yakalıyor ve bunu avantaja dönüştürebiliyor. Yeni transferimiz Necid geldi. Geçen hafta Bursa'da kendim çalıştım, bu hafta takımla çalışma fırsatım oldu. Birbirimizi daha yeni tanımaya başladık. Tarz olarak geçen sezon o bölgede oynayan arkadaşımızdan daha farklı bir oyuncu."

Zamanla takımda uyumu yakalayıp forvet hattında değişen oyuncular olsa da yine başarılı bir ekip olacaklarına inandığını aktaran Josue, iyi işler yaparak bol gollü maçlar geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.