Jan Olde Riekerink: "İlk 18'e girmek zorlaşacak"

Video yükleniyor...

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Dersimspor'u 5-1 yendikleri maçta iyi performans göstererek, net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hollandalı teknik adam, ligde çok süre almayan oyuncuların iyi performans gösterdiğini belirterek, "Bu maçı kazanmamız şarttı. İyi bir performans göstererek net bir galibiyet aldık. Oynamayan arkadaşlarımız vardı. Onların da performansından çok memnunum. Bu tip maçlarda motivasyon eksikliği olabilirdi ama motivasyon eksikliğinden eser yoktu. Çok motive olan, hırslı bir takım vardı. Oynamayan arkadaşların gösterdiği pozitif performansla her geçen hafta ilk 18'e girmek zorlaşacaktır." diye konuştu.

Riekerink, ilk kez Galatasaray forması giyen Serdar Aziz'in performansını beğendiğini kaydederek, "Serdar, uzun bir sakatlıktan döndü. Bu süreçte inanılmaz mücadele etti ve çalıştı. Bugün çok iyi bir performans gösterdi. Semih ile uyumu iyiydi. İkisinin de bugün gösterdiği performanstan memnunum." ifadelerini kullandı.

Müsabakada 3 gol atan Lukas Podolski'nin durdurulması zor bir oyuncu olduğunu vurgulayan Riekerink, "Podolski, çok kaliteli ve mükemmel bir futbolcu. Özellikle 18'in içinde topu aldığı zaman durdurulması zor bir oyuncu. Gol atma şansı çok yüksek. Bugün de teknik anlamda zor goller attı. Kendisinin performansından memnunum." şeklinde görüş belirtti.

Dersimspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci ise tribünlerde kendilerini destekleyen yaklaşık 5 bin Dersimspor taraftarına teşekkür ederek, "Galatasaray ile bizim aramızda dağlar kadar fark var. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz küçük şehiriz. Bu küçük şehrin yürekli insanlarını tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Kardemir Karabükspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve sonucu

Beşiktaş - Antalyaspor maç özeti ve sonucu


Osmanlıspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

Galatasaray- Trabzonspor maç özeti ve sonucu