"İyi sinyaller verdik"

"İyi sinyaller verdik"
PTT 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un sportif direktörü Ali Güneş, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Temmuz'da başlayan yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının tamamlandığını belirtti.

Çalışmalar sırasında takıma yeni katılan isimlerin olduğunu ifade eden Güneş, "İlk etap kamp dönemimizi oldukça verimli geçirdik. Yeni sezonda iyi bir takım olacağımızın sinyallerini aldık. İnşallah güzel bir sezon bizi bekliyor." diye konuştu.

İkinci etap çalışmaları kapsamında 23 Temmuz Cumartesi günü Düzce'de Topuk Yaylası'nda yeniden toplanacaklarını aktaran Güneş, bu sürece kadar 1-2 transferin daha gerçekleşebileceğini söyledi.

Hafta sonu itibarıyla takım olma adına daha ciddi hazırlık çalışmalarının yapılacağını anlatan Güneş, "Topuk Yaylası'nda hazırlık maçlarımız olacak. Eksiklerimizi daha iyi görebileceğiz. Teknik heyetimizle yeni sezona damga vuran takımlardan birisi olmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.