Ivkovic'ten ribaund uyarısı

Ivkovic'ten ribaund uyarısı
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Nizhny ile yarın deplasmanda oynayacakları THY Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında özellikle hücum ribaundlarında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ivkovic, lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, iki oyuncularının sakatlanması nedeniyle hazırlıklarının zorlaştığını belirterek, "Nenad Krstic yaklaşık iki ay kadar aramızda olamayacak. Her şey yolunda giderse Dario Saric Nizhny deplasmanında bizimle birlikte olacak" ifadelerini kullandı.

Nizhny takımının çok kısa sürede önemli başarılar elde ettiğini kaydeden deneyimli teknik adam, şöyle devam etti:

"Kısa bir sürede Avrupa Ligi'ne katılma başarısını gösterdiler, bunun için de onları tebrik ederim. Nizhny, ilk üç hafta sonunda en çok hücum ribaundu alan takım sıralamasında halen birinci durumda bulunuyor. Maçı kontrolümüz altında tutmalı ve hücum ribaundlarında çok dikkatli olmalıyız. Maça en iyi şekilde konsantre olarak en iyi oyunumuzu sergileyip galibiyet elde etmeliyiz."

Janning: "Rakibimiz evinde başarılı"

Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Matt Janning ise çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti.

Novgorod'da kendilerini zorlu bir atmosferin beklediğini vurgulayan Janning, "Uzun bir yolculuk olacak. Novgorod'un salon atmosferi de zorlu. Rus ekibi kendi evinde başarılı sonuçlar alan bir takım. Biz sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak önemli bir galibiyet almak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.