İvkovic'ten hakemlere eleştiri

İvkovic'ten hakemlere eleştiri
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic hakemlerin maç yönetimini eleştirdi.

Tecrübeli başantrenör, karşılaşmanın seyir açısından zevkli geçtiğini anlatarak, "Ancak takımım maçın kontrolünü istediği gibi elinde tutamadı ve yaptığımız 14 top kaybı gerçekten çok fazlaydı. Arroyo ve Furkan ikilisini tutmakta zorlandık. Birebir savunmada da Sinan ve Micov'u da tutmakta çok zorlandık ve mağlubiyette en önemli etkenlerden biri de buydu" değerlendirmesinde bulundu.

"Hakemlerin maç yönetme kriterlerini gerçekten çok merak ediyorum. Hangi kriterler altında maçı yönetiyorlar" diyen Sırp başantrenör, şunları kaydetti:

"İlk yarıda biz 16 tane faul aldık. Örneğin bir pozisyonda, Saric hiç oyuncuya temas etmemesine rağmen faul çalındı. Devre arasında bunu videodan izledim ve ortada hiç faul yoktu. Son dakikada da Cedi'nin pozisyonunda hakemlerden pozisyonu tekrar izlemelerini rica ettik. Bizim için çok kritik olan bir topta, son anda hatadan döndüler. Biz Avrupa Lig seviyesinde oynayan takımlarız. Avrupa Ligi'nde bu tarz şeyler olmuyor. Bugün hakemlerin panik yaptıklarına şahit oldum. Bir anda, baskı altında ne yapacaklarını şaşırdılar. Hakemler hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum ama hangi kriterler altında maçı yönettiklerini merak ediyorum."