Ivkovic'ten Fener'e göz dağı

Ivkovic'ten Fener'e göz dağı
Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda yarın Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak Anadolu Efes, galibiyete kilitlendi.

Lacivert-beyazlı takımın genel menajeri Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi'nde "Türk derbisini" kazanarak, galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini belirtti.

Son iki maçta Olympiakos ve EA7 Emporio Armani'yi yendiklerini hatırlatan Özerhun, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Fenerbahçe Ülker, kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir ekip. Onlar da çeyrek finale yükselmek için savaşıyorlar. Biz de bir üst tura adım atmak için öncelikle ilk dört takım arasında yerimizi sağlamlaştırmak, sonrasında da grubumuzu bitirebileceğimiz en üst noktada tamamlamak amacındayız. Bunun için de kalan maçlarımızdan maksimum sayıda galibiyet çıkarmak istiyoruz. Galibiyet serimizi Fenerbahçe Ülker karısında sürdürmek istiyoruz."

Ivkovic: "Kontrolü elimizde tutmalıyız"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise Fenerbahçe Ülker'le zorlu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Ivkovic, maçın kontrolünü ellerine almaları gerektiğini vurgulayarak, "Bu maç Türkiye Ligi'nin ilk yarısında oynadığımız ve farklı kazandığımız maçtan daha değişik olacak. Grubumuzda çetin bir mücadele var. Fenerbahçe Ülker, Top 16'da deplasmanda hiç yenilmedi. Oyunu iyi kontrol ediyorlar. Bizim açımızdan bakarsak maçı yüksek tempoda oynamak için oyunun kontrolünü elimize almalıyız. Güzel bir maç olacak" şeklinde görüşlerini aktardı.