Ivkovic sorumluluğu üstlendi

Ivkovic sorumluluğu üstlendi
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Turkish Airlines Euroleague'de Olympiakos'a 91-87 yenildikleri maçta son 5 dakikada yaptıkları hata nedeniyle istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Ivkovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, çok garip ve zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda Olympiakos iyi savunma yaptı. İkinci yarıya daha iyi performansla başladık. Son 5 dakikaya kadar öndeydik. Herkesin yaptığı hataya düştük ve maçı kazandığımıza inandık. Ancak son 5 dakikada Olympiakos daha iyi performans sergiledi. Maçın kaybedilmesi takımın hatasıydı. Reaksiyon göstermemek benim suçumdu" diye konuştu.

Takımda sakat oyuncuların varlığının da performanslarını etkilediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, bu oyuncuların durumlarının sağlık ekibi tarafından netleştirilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Sfairopoulos: "Pes etmedik"
Olympiakos Başantrenörü Giannis Sfairopoulos ise 11 sayı geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmadıklarını ve kazanmayı bildiklerini dile getirdi.

Galibiyetin kendileri için anlamlı olduğunu vurgulayan Yunan çalıştırıcı, "Öncelikle Anadolu Efes, çok güçlü ve büyük bir takım. Sahasında daha etkili oynayan ekip. Maç boyunca ortaya koyduğumuz karakter önemliydi. Son 5 dakikada 11 sayı geride olmamıza rağmen pes etmedik ve sonucunda kazandık. Lider oyuncular da karakterlerini yansıttılar" ifadelerini kullandı.