Fenerbahçe düğmeye bastı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de gelecek sezon için kollar sıvanmaya başladı. Sarı-Lacivertliler, İtalyan sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun önderliğinde köklü bir revizyona hazırlanıyor.

Fenerbahçe geçen sezon basketbol takımının elde ettiği Turkish Airlines Euroleague'de tarihi başarıdan yola çıkarak potadaki modeli futbola uyarlamak istiyor. Fenerbahçe Ülker'de genel menajer Maurizio Gherardini ve başantrenör Obradovic ile kurulan yapının futbolda da başarılı olabileceği görüşü hakim. Bu yüzden yönetim sportif direktör Terraneo'nun görüşlerine büyük önem veriyor.

Fenerbahçe'de ilk etapta yeni hoca belirlenecek. Terraneo, başta ülkesi İtalya olmak üzere çok sayıda teknik adamla görüşüyor. Sarı-Lacivertliler'de ön plana çıkan isimler Spaletti, Di Matteo ve Capello...

Yönetim ve sportif direktör Terraneo'nun öncelikli hedefi Fabio Capello... Capello'nun Rusya Milli Takımı'ndan aldığı 6.5 milyon euro'luk maaş Sarı-Lacivertliler'i düşündürüyor. Capello için tüm imkanlarını zorlayacak olan Fenerbahçe, sonuç alınamaması halinde diğer isimlere yönelecek.

Sarı-Lacivertliler'de kadroda da büyük değişikliğe gidilecek. Emre Belözoğlu, Mert Günok, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Pierre Webo, Bekir İrtegün ve Mehmet Topuz'un sözleşmeleri 31 Mayıs itibariyle sona erdi.

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. Ancak diğer oyuncularla ilgili durum belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi sona erecek isimler tek tek masaya oturacak. Fakat hiçbirine astronomik rakamlar teklif edilmeyecek. Yönetim, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mousa Sow, Alper Potuk ve Mehmet Topal'ın mutlaka takımda kalacağını Terraneo'ya iletti.

Fenerbahçe'de gelecek sezon kalenin kimin olacağı da büyük merak konusu. Volkan Demirel ya da Mert Günok'tan birinin takımdan ayrılması bekleniyor. 2 kaleciden birinin takımda tutulup yabancı bir file bekçisinin transfer edileceği gelen haberler arasında.

Gelecek sezonu için Miroslav Stoch'un da Samandıra'ya geri dönmesi bekleniyor. 2010'da Fenerbahçe'ye transfer olan ancak sonrasında PAOK ve Al-Ain'e kiralanan Slovak oyuncunun gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giyeceği gelen haberler arasında.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe