Yıldızlar savaşı Ronaldo'nun/Özet

Video yükleniyor...

Dünya Kupası Avrupa Elemeri baraj maçında Portekiz, Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta İsveç'i deplasmanda 3-2 mağlup ederek Dünya Kupası'nda yer almaya hak kazandı.

Ronaldo ile Ibrahimovic'in kapışması nefesleri keserken son gülen Real Madrid'li yıldız oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken ikinci yarıda yer yerinde oynadı. 50. dakikada Cristiano Ronaldo maçta gol perdesi açarken büyük avantajı ülkesine getirdi. Ancak geri dönüşlerin takımı olan İsveç pes etmedi ve Zlatan Ibrahimovic'in 68. ile 72. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-1 öne geçti.

77. dakikada Beşiktaş'ta forma giyen Hugo Almeida'nın asistinde Ronaldo İsveç'in fişini çekti. 79. dakikada Kasımpaşalı Isaksson'un kalesini üçüncü kez avlayan Ronaldo "Brezilya bileti benim" dedi.

Böylece karşılaşmayı deplasmanda 3-2 kazanan Portekiz Brezilya biletini cebine koydu. Öte yandan karşılaşmada, İsveç'in kadrosunda yer alan Kasımpaşalı Isaksson 90 dakika forma giyerken, Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz ise 82. dakikada oyuna girdi.

Portekiz'de ise iki Fenerbahçeli, bir de Beşiktaşlı futbolcu forma giydi. Sarı-lacivertlilerin oyuncuları Bruno Alves 90 dakika sahada kalırken, Meireles ise 73 dakika forma giydi. Beşiktaşlı Almeida da 82 dakika oyunda kaldı..