İsveç antrenmanında Erkan Zengin fırtınası!

İsveç antrenmanında Erkan Zengin fırtınası!
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) Belçika, İrlanda Cumhuriyeti ve İtalya ile birlikte F Grubu'nda yer alan İsveç Milli Takımı, Slovenya ve Galler ile oynayacağı hazırlık maçları için kampa girdi.

Başkent Stockholm'deki Stockholm Olimpiyat Stadı'nda toplanan milli futbolcular, ilk antrenmanı teknik direktör Erik Hamren yönetiminde gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında da gazetecilerin karşısına çıkan İsveç Milli Takım Teknik Direktörü Erik Hamren, Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da şampiyonluk için favorilerinin İspanya, Fransa ve Almanya olduğunu söyledi.

Slovenya ve Galler ile yapılacak dostluk maçlarının eksikleri görme açışından önemli olduğunu kaydeden Hamren, EURO 2016'da İrlanda Cumhuriyeti ile yapılacak grubun ilk maçında iyi bir sonuç almayı hedeflediklerini kaydetti.

Isaksson bir sezon daha Türkiye'de
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen İsveçli kaleci Andreas Isaksson, gelecek sezon da lacivert-beyazlı formayı giyeceğini belirtti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli kaleci, turnuvadan sonra İsveç Milli Takımı'nı bırakacağı için EURO 2016'nın kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini vurguladı. Kasımpaşa'da kontratı olduğu için bir sezon daha Türkiye'de kalacağını hatırlatan Isaksson, kontratı bittikten sonra İsveç'e döneceğini söyledi.

Erkan Zengin antrenmanda
İki haftadır İsveç'te bulunan Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin de antrenmana katılan futbolcular arasında yer aldı.

Antrenmanda hırslı olduğu gözlenen Erkan Zengin, çift kale maçta göz doldurdu.

Çalışmaya katılan yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic ise ısınma hareketlerinden sonra antrenmanı bırakarak kenardan arkadaşlarının çift kale maçını izledi.