''İstifa edenlerin yerine yedeğimiz var''

''İstifa edenlerin yerine yedeğimiz var''
TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Tekin, bazı yöneticilerin istifa ettiği iddialarına ilişkin, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hiçbirini listeye zorla yazmadık. Şimdi de istifa ediyorlarsa bu onların sorunu. Bizim istifa edenlerin yerine bire bir yedeğimiz var." dedi.

Tekin, yaptığı açıklamada, Balıkesirspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Balıkesirspor'u yenebilecek güçte olduklarını anlatan Tekin, "Ancak yenildik ve yapabilecek bir şey yok. Bu konuda uzman arkadaşlarımız var. Hocadan rapor istediler. Hocamız bu konuyla ilgili bir rapor hazırlayıp resmi raporu yönetime sunacak." diye konuştu.

Tekin, bazı yönetim kurulu üyelerinin istifa ettiği yönündeki haberleri de değerlendirerek, şu ana kadar kulübe gelen bir istifanın olmadığını belirtti.

Yönetim kuruluna kimseyi zorla almadıklarını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Herkesi tek tek aradık. Ekonomik katkıda bulunup bulunmayacağını sorduk. Biz ilk başta 76 kişilik liste oluşturduk. Eski başkanımız Hüseyin Çalışkan bizi uyardı. 'Bu listedekileri arayın' dedi. Haklı çıktı aradık o listeden 13 kişi kaldı. Sonra bu listeyi 30'a çıkaralım diye yeniden herkesi tek tek aradık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hiçbirini zorla yazmadık. Şimdi de istifa ediyorlarsa bu onların sorunu. Bizim istifa edenlerin yerine bire bir yedeğimiz var. Bunda bir sıkıntımız yok. Biz sabah 07.30'da kalktık, 08.00'de toplantı yaptık. Hocamızla görüştük, 7-24 çalışıyoruz. Bizi engellemeyip bize destek olsunlar yeter. Biz başka bir şey demiyoruz. Başkan vekili Hasan Hüseyin İpek ile futbol şube sorumlusu Serhan Antalyalı istifa ettiklerini sosyal medyadan duyurmuşlar ancak bize resmi bir istifa gelmedi."

Tekin, Mersin İdmanyurdu'nu iyi yerlere getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi.