"İstediğimiz gibi değildi"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Filipe Almeida, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Atromitos karşısında değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

UEFA'dan 2 maç ceza aldığı için Atromitos maçında takımın başında yer alamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın yerine basın toplantısına yardımcısı Almeida katıldı.

Almeida, zor zemin şartları altında önemli bir sonuç aldıklarını vurgulayarak, "Büyük bir takıma karşı oynadık. Geçen yıl bu sahada hiç kaybetmemişlerdi. Zemin de istediğimiz gibi değildi. Bu yüzden zor olacağını biliyorduk. Takımımız bu akşam galip gelme iradesini ortaya koydu. Çok pozisyon bulduk. Zorlu bir takıma karşı böyle bir zeminde değerli bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Almeida, cezalı olan Vitor Pereira'nın maçı tribünden izlemek yerine otelden takip etmesiyle ilgili gelen bir soruya "Hocamız sahada olmak isterdi ama bu mümkün değildi. Hafta boyunca birlikte çalıştık. Her türlü ihtimali düşündük. Hocamız takımı maça hazırladı. Hocamız, teknik heyetine güvendi ve kararında başarıya ulaştı. Hedefimize ulaştık, galibiyetle ayrılıyoruz" şeklinde konuştu.