İşte Trabzonspor'un transfer politikası!

Video yükleniyor...

Geçmiş dönemlerde oyunculardan kaynaklı yaşanan sorunlar nedeniyle başı ağıran Trabzonspor, yeni dönem öncesinde transferde birçok kriteri sorgulayacak.

Son yılların en düşük bütçesi ile gelecek sezonun yapılanmasını yapacaklarını belirten Başkan Muharrem Usta, "Bunu yaparken de herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu sene oyuncu değil, karakter satın alacağız. Trabzonspor'un karakteri ile uyumlu olmayan hiç kimse kulüpte olmayacak" dedi.

Yaklaşık 6 aydır kulüpte olduklarını ve artık yamayacak bir yer kalmadığının da altını çizen Usta, "Yeniden başlamak zorundayız. Bunun için önümüzde fırsat var. Trabzonspor hepimizin sevinci ve hüznü olan, vazgeçilmezimiz hatta damarda akan kan ve ruhumuzla eş değer. Trabzonspor bizi birleştiriyor. O nedenle böyle bir markanın buralarda olması kabul edilemez ve kulübü ayağa kaldırmak ana misyonumuz olmalı." şeklinde konuştu.

Başkan Muharrem Usta, Akyazı'nın da bulundukları durumdan çıkmak için kendilerine önemli bir itici güç olacağının da altını çizdi.

Teknik direktörü Ersun Yanal da, Trabzonlu olmadığını ama Trabzonspor'un ne kadar güçlü bir camia olduğunu çok iyi bildiğini söyledi.

Zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini belirten Yanal, "Bu yolculuğun başında biraz direksiyonda olacağım, belki biraz yarı yolda kalmış arabayı iteceğim ama sonuçta bunu tüm camiamızla, taraftarlarımızla yapacağım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu, yönetimden haber bekliyor. "Önceliğim Trabzonspor" diyen 28 yaşındaki stoperle 3 yıllık yeni mukavele yapılması gündemde.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın da Mustafa konusunda olumsuz bir rapor vermediği öğrenildi. Diğer stoperlerden Douglas ile Aykut Demir ise kesinlikle kadroda düşünülmediği gelen haberler arasında.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor

Maç Özetleri

Puan Durumu

iddaa maç sonuçları