İşte Mustafa Sarp'ın yeni takımı

İşte Mustafa Sarp'ın yeni takımı
Spor Toto Süper Ligi'nin Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, Kardemir Karabükspor'dan Mustafa Sarp'ı renklerine bağladı.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, yaptığı açıklamada, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda eksik görülen mevkilere takviye yaptıklarını belirterek, ''Defansa önemli bir transfer gerçekleştirdik. Bugün itibariyle Kardemir Karabükspor'dan Mustafa Sarp'ı kadromuza dahil ettik'' dedi.

İki yıllık sözleşmeye imza atan Mustafa Sarp'ın geçmiş yıllarda Mersin İdmanyurdu forması giydiğini hatırlatan Işık, ''Biz ikinci ligdeyken 2 sezon formamızı taşımıştı. Daha sonra ise Süper Lig'deki Ankaraspor'a transfer olan Mustafa Sarp, Galatarasay gibi önemli bir takımın formasını da giydi. Şu an itibariyle yuvaya döndü. Ümit ediyorum ki, kendi yuvasında daha iyi işlere de imza atacaktır'' diye konuştu.

Işık, iç transferde de Joseph Boum ile sözleşmelerini 2016 yılına kadar uzattıklarını, geçen günlerde Avrupa'daki ve Rusya'daki birçok kulübün yanı sıra Trabzonspor'un da talip olduğu Boum'un uzun süre daha Mersin İdmanyurdu'na faydalı olacağına kanaat getirdiklerini kaydetti.

Işık, Mustafa Sarp ve geçtiğimiz günlerde transferi gerçekleşen Juan Pablo Pino'nun, Slovenya'daki kampa katılmak üzere akşam saatlerinde İstanbul'dan hareket edeceğini sözlerine ekledi.