İşte Pereira'nın zafer planı

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de tüm hesaplar Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundaki Shakhtar Donetsk engelini aşmak üzerine yapılıyor. Teknik Direktör Vitor Pereira ilk maç sonrası yaptığı "galibiyet sözü veremem" açıklamasına karşı hem taktiksel hem de mental açıdan rakiplerini geçmenin planlarını yapıyor.

Portekizli Teknik Adamın Samandıra Can Bartu Tesislerinde ilk maçın kasedini yardımcıları ile birlikte tekrar tekrar izlediği ve sahanın hangi bölümlerinde rakibe üstlünlük sağlayabilecekleri konusunda ayrıntılı bir rapor hazırladığı öğrenildi.

İlk maçta alınan 0-0 lık skorun dezavantajlı bir netice olmadığı kanaatinden olan Pereira'nın, deplasmanda atabilecekleri bir golün kendilerine büyük avantaj sağlayabileceği görüşünde olduğu bildirildi.

Takımının hücum gücüne çok güvenen Portekizli Teknik Adamın oyun sisteminde de fazla değişiklik yapmayı planlamadığı ve cesur bir futbol ortaya koyarak sahadan başlarının dik ayrılması gerektiğini futbolcularına ifade ettiği gelen haberler arasında.

Deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen Ukrayna'daki içkarışıklık nedeniyle rakiplerinin de kendi sahasında oynayamayacağının altını çizen Pereira'nın,kendilerini olumsuz etkileyebilecek bir atmosfer beklemediği ifade edildi.

Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak rövanş maçı için Fenerbahçeli Taraftarların da çok sayıda tur organizasyonu düzenlediği ve takımlarını yanlız bırakmayarak olabilecek en büyük desteği vermenin planlarını yaptıkları öğrenildi.

Sarı Lacivertli takımda sakatlığı devam eden Gökhan Gönül'ün yokluğunda sağ bekte cezası sona eren Şener Özbayraklı'nın oynamasına kesin gözü ile bakılırken, Teknik Direktör Vitor Pereira'nı kadroda şimdilik başka değişiklik düşünmediği belirlendi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer