İşte Nani'nin bonservis bedeli!

Video yükleniyor...

Bu sezon transfere erken başlayan fenerbahçe'de hedef Nani'ye sarı lacivertli formayı giydirmek.

Portekizli yıldızın menajeri ile her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetimi, bonservis konusunda Manchester United kulübü ile temaslarını sıklaştırdı.

Sarı lacivertli yönetimin kendisine yaptığı teklife evet diyen Luiz Nani'nin kulübünden gelecek haberi beklediği, Fenerbahçeli yöneticilerin ise tüm alternatiflerle pazarlık masasına oturmaya hazırlandıkları ileri sürüldü.

Fenerbahçe yönetiminin Manchester United'a önce satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralama yönünde teklifte bulunduğu ve özelikle bu teklifin kabul edilmesi için ısrarcı olduğu gelen haberler arasında. Manchester United ise nani'yi bonservisiyle birlikte satmak istediği öğrenildi.

Nani için pazarlıklara  8 milyon Euro'dan başlayan ingiliz devinin Fenerbahçe'nin önerisi için hafta içinde yanıt vermeyi planlıyor..

Fenerbahçe'nin Nani'nin yanı sıra bir başka Portekizli ile imza aşamasına geldiği ve Maicon'u da renklerine bağlamak üzere olduğu iddia edilid.
Alternatifi çok olan ve iyi bir kadro kurmanın planlarını yapan sarı lacivertli yönetimin, Maicon konusunda önemli bir mesafe katettikleri ve önümüzdeki hafta bu konuda önemli gelişmelerin yaşanacağı bildirildi.

Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi Ospina ile de anlaştığı belirtilien Fenerbahçe'nin bu konuda Arsenal'e 4 milyon paund bonservis bedeli vermeyi planladığı belirtiliyor.