PFDK Mehmet Topal ile Emre Belözoğlu'nun cezasını açıkladı

PFDK Mehmet Topal ile Emre Belözoğlu'nun cezasını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ile Medipol Başakşehir oyuncusu Emre Belözoğlu'na ikişer resmi maçtan men cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada rakip oyuncuya yönelik hareketlerinden dolayı Mehmet Topal ile Emre Belözoğlu'na ikişer maç ceza verilmesi kararlaştırıldı.

Taraftarlarının kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle Beşiktaş ile Fenerbahçe kulüpleri yüz otuzar bin lira para cezası aldı. Siyah-beyazlı takımın bir sonraki iç saha maçında maraton ve kuzey arkası tribün biletlerinin bloke edilmesi kararlaştırılırken, Fenerbahçe'nin de Kayserispor ile yapacağı karşılaşmada güney üst tribün C blok için bu uygulama gerçekleştirilecek.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais ise müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı aldı. Portekizli teknik adama ayrıca 13 bin lira para cezası verildi.

PFDK, deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Bursaspor'a 22 bin 500 lira para cezasının yanı sıra misafir tribün D bloka giriş yapan seyircilerin kartlarının bloke edilmesini kararlaştırdı.

Adanaspor ise güney kale arkası A ve B bloklarında seyirci kartlarının bloke edilmesi yönünde ceza aldı.

PFDK, TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor ile Balıkesirspor kulüpleri de yedi bin beş yüzer lira para cezasına çarptırıldı.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Alanyaspor - Antalyaspor maçı canlı skor

Konyaspor - Beşiktaş maçı canlı skor


Kasımpaşa - Adanaspor maçı canlı izle


Gaziantepspor - Trabzonspor maçı canlı izle

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı canlı izle