Mbia'nin alternatifi Ada'dan

Video yükleniyor...

Stephane Mbia ile anlaşamayan Trabzonspor'un, Kamerunlu oyuncunun alternatifini İngiltere'de bulduğu iddia edildi. Ada basınında yer alan haberlere göre, bordo-mavili ekibin bu sezon geçirdiği sakatlık yüzünden Newcastle United'da çok fazla forma şansı bulamayan Cheick Tiote ile görüşmelere başladığı belirtildi.

28 yaşındaki oyuncu için ilk etapta menajeriyle temas kurulurken, Fildişili oyuncunun istediği rakamın yanı sıra Newcastle'ın da Tiote için düşündüğü bonservis bedelinin belirlenmesinden sonra resmi görüşmelere başlanacağı öğrenildi.

Sol bek için de arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, Lyon'un Kamerunlu oyuncusu Henri Bedimo için resmi teklifte bulunarak beklemeye geçtiği ifade edildi.

Bordo-mavili ekip, sözleşmesi 2016'da bitecek olan 31 yaşındaki Bedimo için Fransız kulübünden olumsuz bir yanıt alması durumunda ise rotasını İtalya'ya çevirecek. Trabzonspor'un, prensipte anlaştığı Atalanta'da kiralık olarak forma giyen Urby Emanuelson'u renklerine bağlayacağı öğrenildi.

Öte yandan savunmaya da takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un, Serdar Taşçı için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

Bordo-mavililerin, Spartak Moskova forması giyen 28 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istediği öğrenildi. Serdar Taşçı'nın, Rus ekibinden kazandığı yıllık 2 milyon euro'nun kendisine verilmesi halinde Trabzonspor'a 'evet' diyeceği belirtiliyor.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor