İşte Ligtv.com.tr kullanıcılarının seçimleriyle haftanın en iyi 11'i

Video yükleniyor...

Lig TV takipçilerinin oylarıyla seçilen Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın en iyi 11'i belli oldu.

Ligtv.com.tr üzerinden ziyaretçilerin kullandığı oylarla belirlenen haftanın 11'inde, kalede Kasımpaşa maçındaki başarılı kurtarışlarıyla Bursasporlu Harun Tekin yer aldı.

Üç haftalık aradan sonra kazanan Trabzonspor'dan Zeki Yavru savunma bloğunun sağ beki, Galatasaray derbisindeki performansıyla göz dolduran Beşiktaşlı Caner Erkin de sol beki oldu. Caner üst üste 3. kez haftanın onbirine girdi.

Haftanın onbirinin stoperleri ise Beşiktaşlı Marcelo ile Bursasporlu Tomas Sivok olarak belirlendi.

Fenerbahçe'nin Gaziantepspor karşısında galibiyetine oynadığı güzel futbol ve asistle katkı yapan Jeremain Lens ve attığı golle takımına galibiyeti getiren Josef De Souza haftanın onbirinin orta sahasına seçildi. Başarılı futbolunu sürdüren ve Beşiktaş derbisinde göz dolduran Galatasaraylı Wesley Sneijder ile fileleri havalandıran Bruma orta sahadaki diğer iki futbolcu oldu. Bruma da üst üste 3. kez haftanın onbirine seçildi.

Haftanın onbirinin hücum hattı ise ilk 5 haftanın 4'ünü boş geçmeyen ve 5 gole ulaşan Galatasaraylı Eren Derdiyok ile attığı iki golle Osmanlıspor karşısında takımını yenilgiden kurtaran lider Medipol Başakşehir'in İtalyan forveti Stefano Napoleoni'den oluştu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş - Galatasaray maç özeti ve sonucu

Fenerbahçe - Gaziantepspor maç özeti ve sonucu

Bursaspor - Kasımpaşa maç özeti ve sonucu

 

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maç sonucu ve özeti