İşte Kartal'ın yeni sağ beki

Video yükleniyor...

Demba Ba'nın Çin'e transfer olmasının ardından maddi sıkıntılarını aşan Beşiktaş rotayı Alman Sağ bek Andreas Beck'e çevirdi.

Uzun zamandır temas halinde oldukları Alman futbolcu Becks ile prensipte anlaşan Beşiktaş yönetimİ 1.7 Milyon Euro bonservis bedeli ile bu transferi noktalamaya çalışıyor. Hoffenheim'da bir süredir takımın teknik heyetiyle sıkıntı yaşayan Alman futbolcu, geçtiğimiz sezon Hoffenheim formasıyla Bundesliga'da 33 maçta forma şansı buldu.

Alman futbolcuların ortak özelliklerinden biri olan disiplin ve çalışkanlığıyla bilinen tecrübeli sağ bek, yakaladığı istikrarla da göz dolduruyor. Karıyerine 10 yıldır Almanya'da devam eden oyuncu Stutgart ve Hoffenhaim forması ile toplamda Bundesliga'da 245 kez forma giyerek istkrarını ve başarısını göstermiş oldu.

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'da Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş, hafta sonunda bir araya gelerek transferdeki son durumu ve gelecek sezonun planlamasını gözden geçirecek.

İç ve dış transferde Şenol Güneş'in istediği oyuncular için görüş alış verişinin olacağı toplantıda, Beşiktaş'ın dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları'da olacak. Torunoğulları, temasta oldukları oyuncularla hangi aşamada olduklarını tekdnik direktör Şenol Güneş ve Başkan Fikret Orman ile paylaşacak.

Ayrıca futbolcularına gelen transfer teklifleri ile de dikkat çeken siyah beyazlılarda Atınç Nukan'a Red Bull leipzig'den gelen 5 Milyon Euro'luk teklif yönetimi cezbetmişti. Beşiktaşlı yönetimin bu konudaki kararı genç oyuncuya bıraktığı, gitmek istemesi durumunda bu teklifi kabul edeceği öğrenildi

Atınç'ın hem siyah beyazlı yönetimden hem de Alman ekipten düşünmek için süre istediği ve kararını birkaç gün içinde vereceği öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş'tan ayrılarak Çin'in Shangai Shenhua takıma transfer olan Demba ba havalimanında coşkuyla karşılandı.

Sağlık kontrolünden geçmek için Çin'e giden Senegalli futbolcuya çinli futbolseverler havalimanında tezahüratlarla hoşgeldin dedi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş