İşte Kartal'ın muhtemel Arsenal 11'i!

İşte Kartal'ın muhtemel Arsenal 11'i!
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu ilk maçında yarın İstanbul'da İngiltere temsilcisi Arsenal ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada galip gelerek, Londra'daki rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Beşiktaş ile Arsenal arasındaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Maçı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Vladimir Jovanovic görev alacak.

Beşiktaş'ta, Arsenal maçı öncesi Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'ın sakatlığı devam ediyor. Siyah-beyazlılar, sol üst adalesinde sakatlığı bulunan Hutchinson'ı maça yetiştirmek için büyük uğraş veriyor.

İngiliz ekibinde ise savunma oyuncuları Laurent Koscielny ve Kierans Gibbs'in sakatlıkları bulunuyor. Son oynanan Crystal Palace maçında sakatlanan iki futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, 2014 FIFA Dünya Kupası maçları nedeniyle takıma geç katılan Alman futbolcular Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski'yi Crystal Palace karşısında kadroya almadı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon 3. ön eleme turundan başladı. Hollanda'nın Feyenoord ekibiyle eşleşen siyah-beyazlılar, deplasmandaki ilk maçı 2-1, İstanbul'daki karşılaşmayı ise 3-1 kazanarak, turu geçmeyi başardı. Arsenal ise bu lige play-off eleme turundan katılmaya hak kazandı.

Muhtemel 11'ler

İki takımın yarınki muhtemel 11'leri şöyle:

Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Adem Gülüm, Motta, Kerim Frei Koyunlu, Veli Kavlak, Necip Uysal, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Demba Ba.

Arsenal: Szczesny, Chambers, Debuchy, Koscielny (Mertesacker), Gibbs (Monreal), Ramsey, Wilshere, Cazorla, Arteta, Sanogo, Sanchez.