İşte Kartal'ın Mersin kafilesi! Cenk Gönen kadroda yok

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda yapacağı Mersin İdmanyurdu maçının kadrosu belli oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, sakatlığı süren Tolgay Arslan ile Veli Kavlak'ın yanı sıra kaleci Cenk Gönen, Jose Ernesto Sosa, Mustafa Pektemek, Pedro Franco, Ramon Motta ve Ömer Şişmanoğlu siyah-beyazlı kafileye dahil edilmedi.

Teknik direktör Şenol Güneş, kadroda 7 yabancı oyuncuya yer verirken, 18 kişilik maç kadrosuna şu oyuncuları aldı:

Tolga Zengin, Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic, Dusko Tosic, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Necip Uysal, Kerim Frei, Ersan Adem Gülüm, Cenk Tosun, Andreas Beck, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo.

Hazırlıklar tamamlandı
Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ve istasyon koşularıyla başladığı belirtildi. İdmanın 5'e 2 top kapmanın ardından dar alanda oyun ve kontrol pas çalışmasıyla sürdüğü kaydedildi. Antrenmanın çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdiği vurgulandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla bu akşam Adana'ya gidecek siyah-beyazlılar, oradan da kara yolu ile Mersin'e geçerek kampa girecek.