İşte Ibisevic'in yeni adresi

İşte Ibisevic'in yeni adresi
Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Vedat Ibisevic, Hertha Berlin'e transfer oldu.

Stuttgart Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcunun Hertha Berlin'e transfer olduğu belirtilerek, ''Vedat'a sportif geleceğinde ve özel hayatında başarılar diliyoruz'' ifadesine yer verildi.

Stuttgart Sportif Direktörü Robin Dutt, geçen hafta Vedat Ibisevic ile görüştüklerini ve iki taraf için adil bir çözüm aradıklarına işaret ederek, futbolcunun bu süreçte hem saha içi hem de saha dışında çok profesyonel davrandığını vurguladı.

Ibisevic de kulüp web sitesine yaptığı açıklamada, Stuttgart'ta istenilen sonuçlar alınamamasına rağmen güzel günler geçirdiğini belirtti. Ayrılığın iki taraf için de doğru bir karar olduğunun altını çizen Ibisevic, Stuttgart'a ve taraftarlarına başarı ve şans diledi.

2017'ye kadar kulüple sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, 2013 yılından bu yana Stuttgart forması giyiyordu.Vedat Ibisevic, Stuttgart formasıyla çıktığı 86 resmi maçta 33 gol kaydetti.

Almanya'da Aachen ve Hoffenheim takımlarının da formasını giyen Ibisevic'in Bundesliga'da 202 maçta 86 golü bulunuyor.

Bu arada, Hertha Berlin'in internet sitesinden yapılan açıklamada da Vedat Ibisevic'in gelecek hafta milli takımıyla oynayacağı maçlar sonrası Berlin'de takımla antrenmanlara çıkacağı ifade edildi.

Futbolcunun kaç yıllık sözleşme imzaladığı ve  bonservis konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.