İşte Hamzaoğlu'nun şampiyonluk formülü!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın milli takımda yaşadığı sakatlık endişe yaratırken golcü futbolcunun durumunun ciddi olmadığı ve haftasonu takımdaki yerini almasının planlandığı öğrenildi.

Burak'ın sakatlığının daha önce sıkıntı yaşadığı bölgede olmadığı diğer bacağında sertleşme olduğu vurgulanırken hemen tedavisine başlandığı ve hafta boyunca yoğun bir şekilde sürdürülecek tedavi sonrasında Pazar günü oynanacak Karabükspor karşılaşmasında oynayabilecek duruma geleceği, ancak son kararı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği belirtildi.

Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Sabri'nin de tedavisi sürerken bu futbolcunun önümüzdeki günlerde takımla antrenmanlara başlayacağı ve hafta sonu takımdaki yerini alacağı belirtilirken uzun süredir sakat olan Semih'in de Karabükspor karşılaşmasında Chedjou'yla birlikte oynatılmasının planlandığı ifade edildi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dün Panthrakikos'la yapılan ve 2-0 kaybedilen  hazırlık maçın ardından oyuncularına ''Bundan sonraki dönemde spor toto süper ligde yapacağımız 9 maç da birbirinden önemli ve zor olacak. Biz şampiyonluk için mücadele ediyorsak rakiplerimizin de Avrupa ya da kümede kalma mücadelesi olacak ve herkes kazanmak isteyecek. Bu süreçte hepinize ihtiyacım var. Bunun bilinciyle daha fazla çalışmalısınız.'' dediği belirtildi.

Genç teknik adam iplerin hala kendi ellerinden olduğunu tekrarlarken ''9 maçta 27 puan bizi şampiyon yapar , 4. yıldıza ulaştırır. Bunun için tüm maçlara aynı ciddiyetle çıkmalı, tamamen buna konsantre olmalıyız. Bundan sonra bizim için kolay maç yok. '' şeklinde ifadeler kullandığı vurgulandı.

Hamzaoğlu bu konuşmanın ardından oyuncularına 1 gün izin verirken Karabükspor maçının hazırlıkları yarından itibaren devam edecek.