İşte Hamzaoğlu'nun derbi planı!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da 2 günlük iznin ardından gözler Fenerbahçe maçına çevrilirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Suat altın inşaat kayseri Erciyesspor karşısında dinlendirdiği Burak Yılmaz'ı derbide ilk 11'de sahaya süreceği belirtildi. 

Burak'ı gol yollarında derbideki en önemli kozlardan biri olarak gören Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder, Yasin ve Bruma'yla Burak'ı desteklemeyi planladığı, son haftalardaki kadro ve sistem anlayışında çok fazla değişiklik yapmayı düşünmediği öğrenildi. 

Hamzaoğlu'nun derbi öncesinde savunmada Semih mi Koray mı konusuna hafta boyunca yapılacak antrenmanlara göre karar vereceği belirtilirken Ocak ayından bu yana sakat olan Semih'in maç eksiğinin olmasının genç teknik adamı endişelendirdiği ifade edildi. 

Geçen hafta A2 takımda forma giyen Semih'i Manisaspor'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında da oynatmayı düşünen Hamzaoğlu'nun Chedjou'nun yanında görev yapacak isim konusunda kararını vermek için acele etmeyeceği, şans bulduğu maçlarda sergilediği performansla beğeni toplayan Koray Günter'in tecrübe eksikliğinin Semih isminin ağır basmasına neden olabileceği vurgulandı.

Son 2 maçta Melo'nun yerine forma giyen ve sergilediği performansla beğeni toplayan Hamit Altıntop'un derbide de aynı görevi üstleneceği belirtilirken Hamzaoğlu'nun oyuncularıyla yaptığı toplantıda ''Rakibimiz son 3 haftada 7 puan kaybetti. Bu kimseyi yanıltmasın Şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. Çok dikkatli olmalıyız. Herkesten üst düzey mücadele bekliyorum'' dediği öğrenildi.