İşte Hamzaoğlu'nun derbi 11'i!

Video yükleniyor...

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş'ta yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen takımını derbi maça konsantre etmek için yoğun çaba harcıyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun Pazar gününe kadar en büyük hedefi sakat futbolculardan gelecek son rapor beklemek..

Tedavisi devam eden Selçuk İnan, Beşiktaş derbisine yetişmek için doktorlar ve fizyoterapistlerle günde 6 saati geçen bir süreçten geçiyor.

Selçuk'un şimdiye kadar uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiği ve son durumunun cumartesi sabahı yapılacak denemeden sonra netlik kazanacağı belirtiliyor.

Selçuk'un oynamama ihtimaline karşısında Galatasaray orta sahasındaki kurgu değişikliğe uğrayacak. Milli futbolcu forma giyemezse orta sahada Emre Çolak'ın görev alması bekleniyor.

Hamza Hamzaoğlu'nun defans kurgusu ise belli.. Savunmanın göbeği Semih - Hakan balta ikilisinden oluşacak.. Sabri ve Alex Telles ise yine savunmanın sağu ve solunda görev alacak. Chedjou'nun ise iyileşse bile forma giymesine zor gözüyle bakılıyor.

Hamza Hamzaoğlu, forvette ise son haftalarda az gol atılmasına rağmen pozisyon zenginliği yaşayan üçlüyü değiştirmeyi düşünmüyor.

Burak Yılmazla birlikte Sneijder  ve Yasin Öztekin sarı kırmızılı takımın hücumdaki kozları olacak.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi için satışa sunulan tüm biletler satılırken, sarı kırmızılı taraftarın da özel bir şov hazırlığı içinde olduğu bildirildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray