İşte Hakan Özmert'in yeni takmı!

İşte Hakan Özmert'in yeni takmı!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, geçen sezon Kardemir Karabükspor forması giyen orta saha oyuncusu Hakan Özmert ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkan vekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonda tek hedeflerinin güçlü kadro kurmak olduğunu belirtti.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını dikkatli ve hatasız şekilde sürdürdüklerini dile getiren Sarılar, geçen sezon Kardemir Karabükspor forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Özmert ile her konuda anlaştıklarını ve kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

"Yiğidolar"a Gineli forvet
Sarılar, geçen sezon Fransa 1. Lig takımlarından SM Caen forması giyen 24 yaşındaki Gine asıllı Fransız forvet oyuncusu Bengali Fode Koita ile de prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti.

Koita'nın hafta içi İstanbul'da sözleşme imzalayacağını dile getiren Sarılar, oyuncunun daha sonra takımla çalışmalara başlayacağını ifade etti.

Erdal Sarılar, kaleci transferi için de çalışmalarının devam ettiğini, Yunanistan Süper Lig takımlarından Kerkyra'da forma giyen 30 yaşındaki kaleci Ernestas Setkus ile görüşmelerinin sürdüğünü ve bu transferde de önemli aşama kaydettiklerini dile getirdi.