İşte G.Saray'ın transfer planı!

Video yükleniyor...

Şampiyonluk ipini göğüsleyerek 4. yıldızı takan Galatasaray'da yönetim bir yandan şampiyonluk kutlamalarının hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da gelecek yılın  planlamasını yapıyor.

Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçının ardından İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da görkemli bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirecek.

Geçen haftasonunda göreve gelen Dursun Özbek yönetimi, Bursaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından mazbatalarını alacak. Görev dağılımının gerçekleştirilmesinin ardından yeni yönetim gelecek sezon yapılanması için kolları sıvayacak.

Dursun Özbek yönetiminin ilk icraatı şampiyonluğun mimarı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalamak olacak. Sarı-Kırmızılı yönetim Hamza Hamzaoğlu ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacak.

Yönetim Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına resmen start verecek.

Üst üste 4. kez Şampiyonlar Ligi'nde gruplara doğrudan kalan Galatasaray, şampiyonluk, şampiyonlar ligi ve ürün satışından beklediği yüksek geliri mevcut mali yapı nedeniyle çok dikkatli kullanacak.

Yeni yabancı kuralıyla birlikte transferde geçtiğimiz sezon yapılan hatalara düşmemek isteyen Sarı-Kırmızılılar, aceleci davranmayacak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği transfer listesi üzerinde titiz bir çalışma gerçekleştirecek olan Sarı - Kırmızılı yönetim, yıldız isimlerini da kadroda tutmak için yoğun mesai harcayacak.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray