İşte G.Saray'ın Burak için istediği rakam!


Sezona Medicana Sivasspor beraberliği ile başlayan Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferin son şeklini Real Madrid'le yapılacak özel maç sonrası belli olacak.

2-2 biten Medicana Sivasspor maçı sonrası yöneticilerle görüşen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kaleci konusunun Cenk Gönen'le çözülmesinin ardından forvet transferi için düğmeye basılmasını istedi.

Madrid'te Şampiyonlar Ligi'nin provasını yapacak takımının son durumunu test edecek olan Hamza Hamzaoğlu, ekstra bir transfer için maç sonrası kararını verecek.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Medicana Sivasspor maçında yedek kulübesinde başlattığı Burak Yılmaz'la maç sonrası görüşerek kendisini taktik gereği onbire almadığını anlattığı öğrenildi.

İngiltere'nin West Ham kulübünün Burak Yılmaz'ı istediği ve Galatasaray yönetimine resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Burak Yılmaz için Galatasaray yönetiminin 15 milyon Euro istediği ve hafta içinde görüşmelerin devam edeceği bildirildi.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonrası oyuncularıyla da görüşerek, "lige puan kaybıyla başladık. Bu maçın telafisi var. Sonuca takılmayın. 2-0 geriden gelmek kolay değil. Önümüzde uzun bir sezon var. Geçen yıl her anlamda takım olmuştuk. Bu özelliğimizi koruduğumuz sürece yine başarılı oluruz" dediği öğrenildi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer