İşte Göztepe'nin yeni adresi!

İşte Göztepe'nin yeni adresi!
 TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, ligde geride kalan maçlarını Elazığspor müsabakasıyla hizmete açılan Bornova Doğanlar Stadı'nda oynayacaklarını bildirdi.

Sepil, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'in yıllardır devam eden stat problemine çözüm olarak yapılan ve müsabaka oynanması kriterlerinin tamamlanması için Göztepe'nin de büyük mesai harcadığı Doğanlar Stadı'nda ilk resmi maçlarını Elazığspor karşısında oynadıklarını belirtti.

İzmir Atatürk Stadı'nın gerek fiziki gerekse taraftar atmosfer olarak verimli bir stat olmadığını bildiren Sepil, "Bu sebeple bundan sonra maçlarımızı Bornova Doğanlar Stadı'nda oynayacağız. Dün akşam stadyumda çok güzel bir ambiyans vardı. Tabii ilk karşılaşma olması sebebiyle stadyumda ortaya çıkan eksikliklerin farkındayız ve bunları da Eskişehirspor maçına kadar tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Doğanlar Stadı'nda dün oynanan Göztepe-Elazığspor maçını 3 bin 926 kişi izledi.

Haftaya averajla lider giren sarı-kırmızılı ekip, Elazığspor'la berabere kalarak, iç sahada ilk kez puan kaybetti. Bu sezon 2. beraberliğini alan sarı-kırmızılı ekip, 6. haftayı 11 puanla kapattı. İzmir temsilcisi lige verilecek aranın ardından 15 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak.